Om Oss

Om oss
News2post er en nettavis som fokuserer på å grave fram de beste nyhetene fra hele landet. Mange aviser fokuserer som regel på ett område, men vi vil gjerne fortelle hva som skjer landet rundt.
Kanskje bor du i utlandet, og ønsker å lese nyheter hjemmefra? På denne måten vil du kunne henge med under neste Skype-samtale med vennene dine
Stjernene
Her vil du kunne lese om dine favorittkjendiser, hva de gjør om dagen og det aller ferskeste sladderet. Visste du for eksempel at A-ha legger ut på nok en verdensturné neste sommer? Eller at Kygo har sluppet en ny låt, og holdt konsert under Stavernfestivalen? Her får du også lese litt snadder om våre egne Biebere, nemlig Marcus & Martinus!
Sport
Om du heller mer mot sport, vil du også kunne få lese om hvordan det går med våre damer i forkant av EM i kvinnefotball, samt siste nytt i Eliteserien der Rosenborg fortsatt ligger på topp. I fjor tok Rosenborg «The Double» – de vant Eliteserien samt at de ble cupmestere. Dette gjorde de også året før, og til sammen har de tatt dobbel seier hele ni ganger. Det er mer enn noen andre fotballag i Norge. Det blir spennende å se om de greier dette i år også. Du får også lese siste nytt om Tour de France og hvordan det går med vår kjære Alexander Kristoff i de siste etappene, samt hva vi kan vente oss av de kommende etappene.
Siste nytt
Tesla vurderer å bygge en hurtigladestasjon på Rygge, og denne blir eventuelt verdens største med hele 40 ladepunkter. Dette bygger opp under Østfolds mål om å bli en fossilfri region innen 2030.
Nå i disse valgtider spekuleres det om hvem som skal ta over ledertrøya dersom Støhre gir seg som Aps partileder etter valget. Nestleder Trond Giske har uttalt at dette ikke er noe han ønsker, og han fokuserer heller på å få gjennomslag for sine hjertesaker.