Den beskjedne dronningen

Suksess er kompliserte greier. Det tar lang tid før vi oppnår den og enda lengre tid før vi skjønner at vi har gjort det. Uansett er det vanskelig å innse det før andre folk peker veldig tydelig på det. Man skal lete lenge etter bedre måter å vinne store gevinst på hvis man slipper å prøve seg på vår nye Unibet Bonuskode 2018. Noen ganger er det ikke nok med to OL-gull at man innser betydningen av egen oppnåelse.

Det var nettopp det som skjedde med Marit Bjørgen, da lagvenninna fikk henne til å smile ved å si at hun beundret henne og at det er hun som blir tidenes vinterolympier. Marit Bjørgen seks OL-gullmedaljer, og til sammen har hun OL-medaljer, som setter henne på tredje plass på listen over verdens beste og mestvinnende vinterolympiere. Bjørgen er faktisk veldig selvkritisk og bestandig fokusert på hva som hun gjør, selv om sånne øyeblikk får henne til å smile. Hun ville ikke ta den risikoen av å kommentere på noe uten å vite hva som utfallet kom til å være. Det var mange som kommenterte rundt hennes atferd i lekene. Kristiansen sa hun var målbevisst uten å være kynisk, og Stensbøl at hun var et enda bedre mennesket enn utøver. Det er også hennes tendens til å være tilbakeholden man trakk fram. Hun stakk seg ikke fram og var beskjeden og forsiktig da hun startet karrieren. Nå er det litt annerledes i forhold hvor reflektert hun er i alle intervjuer.

Man ser også at hun har en bra ledelsesevne, den av den lederen som aldri setter seg selv først. Og det er nettopp det som kjennetegner beste av de beste. Uansett har hun aldri drømt om å bli mester. Hun innrømte at hun jaktet på medaljer da hun så muligheten til det, men at idretten, akkurat som vanlig jobb, fortsatt er en jobb. Imidlertid nektet hun ikke at hun var lykkelig på grunn av suksessen. Litt vanskelig å tro at en som overskred alle grenser og møtte alle forventninger kan være så jordnær og beskjeden, spesielt ved å si at den enorme suksessen kan oppfattes som jobb. I OL har hun faktisk gått forbi Ole Einar Bjørnedalen med den siste medaljen sin. Etter lekene ble hun stående med syv gullmedaljer, tre bronsemedaljer og fire sølvmedaljer, og det gjør henne den beste av de beste. Skiskytterkongen har én medalje midre en hun, og for bare et par uker siden var det han som var på listens første plass. Kanskje er det måten alt forandrer seg raskt på det som gjør at Bjørgen forekommer som altfor forsiktig i sine uttalelser.

        Var situasjonen annerledes da det var internasjonalt analysebirå som spådde at hun kom til å bli tidenes vinterolympier før selve lekene startet. Det viste seg at det amerikanske selskapet Gracenote hadde rett i at hun kom til å hoste stor suksess, men de bommet litt på antall medaljer. Hun er nemlig en gullmedalje bak Bjørnedalen, som man anser for å være tidenes beste olympier i vinteridrett.

admin Author