A-ha på verdensturné

Det har nylig blitt annonsert at A-ha skal på verdensturné neste år. De skal begynne i England i juni, og tar en runde i Europa før de legger turen til USA og deretter Sør-Amerika. De skal også spille på Kongsberg jazzfestival neste år, til stor glede for alle fans. Vokalisten Morten Harket er fra Kongsberg, noe som gjør det ekstra spesielt både for han og publikum. Men før denne store, elektriske turneen, skal de på en akustisk turné i Europa i vinter.

Siste fra Kygo

Kygo, eller Kyrre Gørvell-Dahll, har fått vilt mye popularitet de siste årene og har jobbet med stjerner verden rundt. Han har sluppet låten «It ain’t me» med superstjerna Selena Gomez, samt at han har mange store hiter som det synges på og nynnes til over hele verden. Han har satt Norge på musikkartet med sin unike stil. I vår slapp han også singelen «First Time» med den kjente artisten Ellie Goulding. Det er svært strategisk av han å arbeide med så store stjerner, og veien til vår kjære artist ser svært lys ut om dagen.

Han spilte også nylig på Stavernfestivalen, han første opptreden i Norge siden hans egen festival i Bergen året før. Det var et voldsomt show, til publikums store forventning. Det er vanskelig å skulle ha konsert uten vokal, men han har kompensert med fargesprakende og voldsomme animasjoner i bakgrunnen, i tillegg til et pyroshow.

Marcus & Martinus

Disse sjarmtrollene har nylig holdt konsert i Voldsløkka i Oslo foran 33 000 opprømte tilskuere. De har blitt 15 år nå, og det er tydelig at de er vant med å stå på scenen og at de har blitt litt mer voksne. Marcus og Martinus er Norges svar på Justin Bieber, og har en helt enorm fanskare – og det finnes bare én Bieber, men vi har to! Er det noe disse her kan, så er det å levere slagere som både store og små synger på enten man vil eller ikke. Konserten var full av disse kjente slagerne, og stemningen blant publikum var til å ta og føle på. «Girls», «Light It Up», og «Plystre på deg» ble det komplett allsang av, og i tillegg inviterte de en heldig jente opp på scenen til den splitter nye sangen «First Kiss». Stemmene deres er svært solide og fine, noe som er svært bra tatt i betraktning at de er såpass unge.

admin Author