Tour de France Marcel Kittel igjen

Tross en sen start og svært lite hjelp, klarte likevel Marcel Kittel å ta en helt suveren seier i gårsdagens etappe. Det er rett og slett bøye seg i støvet eller hatten eller det som er, for dette er en superhelt av en mann. Alexander Kristoff gjorde en nydelig innsats, og hadde en sterk spurt, men på denne etappen var det ingen som kunne måle seg med Kittel. Spurten hans gjorde at alle andre så ut som stillestående statister, noe som bekrefter at han fortjener ledertrøya. Dette er Kittels fjerde etappeseier i årets Tour de France, og hans 13. etappeseier totalt. Det er med andre ord ganske mye som tyder på at han kan stikke av med hele seieren, for når det kommer til spurt er denne mannen nærmest uslåelig. Alexander Kristoff hyller tyskeren, og har uttalt at Kittel er desidert best akkurat nå. Men det er fortsatt en god del igjen av touren, og ingenting er avgjort enda. Og Kristoff kom på en fortjent femteplass og ble den beste norske. Han er vel også Norges eneste medaljehåp i konkurransen.

Dersom det blir litt lenge å vente mellom etappene, kan du besøke crapsgeeks-no.com for litt pause-underholdning. Craps er et utrolig enkelt, morsomt og spennende spill, og denne siden fungerer som en guide til alle som er interesserte i å lære seg mer om spillet. Det er i hovedsak et bordspill som går ut på å gjette verdien av terningene etter de har blitt kastet på et bord. Det er ingenting i veien med å nyte en spennende pause mellom ekstra spennende etapper i Tour de France.

Dagens etappe

Det er straks duket for dagens etappe, og mange mener at den kan bli svært uforutsigbar. Grunnen til dette er nemlig at det er meldt vind fra vest på 4-5 meter i sekundet. En slik vind høres ikke så kraftig ut, men den kan være nok til at det påvirker løpet når den kommer inn fra siden på denne måten, og dette kan føre til sidevindskjøring. Det er dermed svært kritisk for rytterne å havne i riktig gruppe, slik at de får best mulig utnytte av den eventuelle sidevinden. Man bør sørge for å havne på riktig side av en eventuell splitt, slik at man ikke mister utrolig viktige sekunder. Dette kan være helt avgjørende, og rytterne bør i forkant av etappen legge en strategi for hvordan de på best mulig måte kan utnytte sidevinden dersom den oppstår.

admin Author