Ubesluttsomme idrettsutøvere eller?

I det siste har det vært mye av at kjente idrettsutøvere ombestemmer seg og prøver seg ut i en ny disiplin. Mange mener at det har blitt litt kjedelig med en og den samme, og de vil gjerne få oppleve noe nytt og spennende. Dessuten er det ren fornøyelse å kunne si at det ikke er bare de som kan sette sine ferdigheter på prøve. Det kan du også, hvis du er en eventyrlysten og spenningssøkende type menneske! Det eneste du må gjøre er å sjekke vårt tilbud på en guide til live dealer casino. Der blir du oppfulgt av våre profesjonelle, som gir deg mange gode tips, passer på at du gjør fremskritt i spillingen, og at du har det moro! Ved deres hjelp kan du både vinne stor gevinst og føle deg som en av dagens idrettsutøvere, som alltid leter etter nye opplevelser.

Man kan ikke begynne å snakke om et spenningssøkende menneske uten å nevne Jens Voigt. Det er nemlig at han har bestemt seg for å begå seg inn i det ukjente. Han skal løpe distansen på 42.195 meter og det skal han gjøre hver dag fra 2. til 8. januar. Det hadde ikke vært så rart hvis han ikke var en proffsyklist, dvs. at han ikke har noe med maratonløp å gjøre. Han er godt bevisst på at folk mener han er gal, og ifølge ordene hans, «har han aldri benektet det».

Spøk til side, Jens Voigt skal ta opp denne kampen for et godt formål. Man veit at han er kjent for å ha gjort det alle andre er altfor redd for å gjøre. Han har utøvd utenkelige stunts bare av én grunn – for å snu folkets oppmerksomhet mot kreft.

Henrik Kristoffersen, i offentlighet kjent best som slalåmkongen, har bestemt seg for å ta del i super-G. Men han har store ambisjoner. Det er nemlig at han samler styrke for verdenscup i Kvitfjell. Han kan ikke love noen ting nå, for det er ikke sikkert det blir noe av det hele. Han er ganske forsiktig i hva han sier til journalistene, for det har vært snakk om hans siste tap.

Man kan bare gjette hva som det å ta del i en ny disiplin kan bety. Kanskje skal han kompensere for sitt tap, eller slappe litt av ved å prøve ut noe nytt, hvem veit? Journalistene var kjempefornøyde etter at de fikk en uttalelse fra ham, der han hevder at 1,70 sekunder bak Hirscher ikke var bra. Det er veldig åpenbart at han ikke var fornøyd med seg selv, men hva kan denne kommentaren innebære om Kristoffersens mening om motspilleren? Det lar vi våre lesere bestemme. Men ett er sikkert – man vurderer å prøve seg i ulike disipliner av ulike grunner, og ikke alle må ha et edelt formål.

Mer om dette kan du lese i Dagbladet, Aftenposten og VG.

admin Author